Beveiligde website starten met behulp van Installatron!

27 oktober 2014 | Auteur: | Posted in Internet, Software

Wil je graag een webshop starten zonder technische kennis? Met behulp van Installatron kun je gemakkelijk en snel een website online zetten zonder enige technische kennis!
Je kunt direct jouw webshop online zetten met een aantal klikken. Ook kun je direct aanvinken of je automatisch updates wilt laten uitvoeren indien er een nieuwe update gelanceerd wordt, tevens heb je de mogelijkheid om automatisch back-ups te laten maken.

Installatron

Installatron biedt de mogelijkheid om meer dan 75 applicaties te lanceren met een enkele klik. Je kunt gemakkelijk en snel jouw PrestaShop-webshop online zetten. Na de implementatie van een PrestaShop webshop kun je tevens direct een SSL-certificaat installeren om de veiligheid van je website te vergroten.

SSL

SSL betekent Secure Socket Layer en wordt gebruikt voor een versleutelde verbinding tussen de website en de bezoeker. Ook wordt je tegenwoordig beter gevonden dankzij een SSL-certificaat.
Er zijn verschillende soorten certificaten, zo heb je bijvoorbeeld de uitgebreide, organisatie en domein certificaten. De beveiliging is bij alle certificaten hetzelfde. Het verschil zit hem in de validatie en hoe de klant je url ziet. Bij domein ziet men alleen een slotje en https, maar bij uitgebreide ziet men bijvoorbeeld een groen url-balk met de volledige bedrijfsnaam. Je betaalt overigens voor een uitgebreid certificaat 6x zoveel.

Auteur:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.