Mijn bevredigende gebruikservaring met de Acer Aspire E1 laptop

26 januari 2015 | Auteur: | Posted in Computers, Elektronica

Ik heb reeds een nieuwe laptop aanschaft, sinds een aantal dagen heb ik nu de Aspire E1 van Acer. Ik wil in dit bericht mijn ervaring met deze laptop van de afgelopen dagen met de lezer delen. Ik vergelijk deze laptop met mijn oude Compaq CQ60 van HP, een laptop die inmiddels absoluut verjaard is op zowel technologische als cosmetische vlak. Ik probeer mijn ervaring zo simpel en direct mogelijk te verwoorden zodat de doorsnee consument geen moeite heeft om dit artikel te volgen. Indien je belangstelling hebt naar mijn ondervindingen met de Acer Aspire E1 lees dan gerust verder.

Het ontwerp van de Aspire E1 van Acer laat weinig twijfel over, het ziet er namelijk keurig en modern uit. De behuizing is zeer goed afgerond en op cosmetisch aspect valt er niet veel kwalijk te nemen. Het mag dan absoluut geen Apple status hebben wast design betreft maar het totaalplaatje oogt ontiegelijk beter dan mijn voorgaande laptop. Het beeldscherm is nagenoeg een heel stuk scherper dan mijn oude HP laptop. Acer maakt bij de E1 namelijk gebruik van een CineCrystal beeldscherm met LED verlichting. De resolutie van de Acer mag dan gelijk zijn aan de HP, namelijk 1366×768 pixels maar het beeldkwaliteit is een stuk aangenamer. Het beeldscherm heeft ook dezelfde 15,6 inch afmetingen als mijn HP.
De Acer Aspire E1 heb ik nu slechts een handvol dagen op mijn schoot liggen dus ik kan je niet voorzien van een geheel objectieve benadering. Ik kan wel vermelden dat ik extreem tevreden ben met mijn nieuwe laptop van Acer. Deze laptop heeft een subtiel prijskaartje en degelijke specificaties en is uitgerust met Windows 8. Voor zijn prijscategorie presteert deze notebook prima. De laptops met een duurdere prijs zullen hoe dan ook deze notebook verslaan op ieder vlak, desalniettemin is de Acer Aspire E1 een bevredigende notebook die je waar voor je geld geeft. Op de volgende website heb ik een volledige review van de Acer Aspire E1 gelezen voordat ik de laptop in huis haalde.

Auteur:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.