Een goedkope computer betekend niet dat deze verouderd is

16 december 2013 | Auteur: | Posted in Computers, Hardware

Als u op zoek bent naar een goedkope computer dan weet u nu wel dat dit een behoorlijke zoektocht kan zijn. Het valt niet mee om en een goed systeem te vinden en daarnaast dit ook nog eens voor een betaalbare prijs aan te gaan schaffen. Wij willen u graag een aantal methoden geven hoe u nu toch voor een laag bedrag een goede computer aan kunt gaan schaffen. Een goedkope computer betekend immers niet altijd dat deze verouderd is. U hoeft dus ook niet meteen op websites zoals Marktplaats en Speurders te gaan kijken als u niet veel te besteden heeft. Er zijn veel meer mogelijkheden om toch een nieuwe pc aan te schaffen als u het niet breed heeft. Waar moet u nu op gaan letten?

Als u een computer nodig heeft dan dient u eerst de werkzaamheden die u ermee wilt gaan verrichten op een rij te gaan zetten. Zo weet u meteen welke specificaties u nodig heeft en in welk prijsklasse u een computer aan kunt gaan schaffen. Houdt u ook rekening met het feit welke werkzaamheden u in de toekomst wilt gaan verrichten met de computer. Iets meer uitgeven nu is beter dan dat u later wederom nieuwe hardware moet gaan aanschaffen.

U kunt ook zelf de computer gaan assembleren

Als u goedkoop een nieuwe computer aan wilt gaan schaffen dan kunt u er ook voor kiezen om goedkoop er zelf één te gaan assembleren. Zo kunt u de goedkoopste onderdelen opzoeken en zo uw eigen systeem gaan bouwen. Dit heeft naast de aanschafprijs nog enkele voordelen, zo kunt u bijvoorbeeld ook de harde schijf uit uw oude pc halen en gebruiken in uw nieuwe computer.

Zo heeft u meteen alle data weer voorhanden en kunt u direct doorwerken van waar u gebleven was. Bent u nu niet zo handig met het in elkaar zetten van een systeem dan zijn er ook nog andere mogelijkheden om te gaan besparen. Gebruikt u bijvoorbeeld het beeldscherm van uw oude pc, deze kosten zo meer dan honderd euro en dit is toch weer een mooie besparing. U moet dus een beetje innovatief zijn maar dan kunt u wel voor een laag bedrag een nieuwe computer gaan aanschaffen.

Auteur:

This author has published 146 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments are closed.